filmový festival Jeden svet v Prievidzi BERKAT Človek v ohrození
Jeden svet
13. ročník festivalu dokumentárnych filmov
17. - 21. marec 2020 | Dom kultúry | Prievidza
Facebook
Berkat
komu pomáhame?
chcem pomôcť!
daruj permanentku 1+1

O festivale



Stratení v súčasnosti?!
V Amazónii horia pralesy, štátna tajomníčka Jankovská si dopisuje s Kočnerom a váš strýko si chce vziať za ženu pani z Moldavska, ktorú nikdy nevidel, ale napísala mu dlhý mail, že ho miluje a chce ho za muža. Aj vy sa občas cítite stratení v informáciach a udalostiach okolo seba?
Poďte sa s nami nájsť na festival dokumentárnych filmov Jeden svet v 13 dokumentárnych filmoch z celého sveta, v diskusiách o zdravotnom životnom štýle s lekárom Igorom Bukovským, s bývalým ministrom financií Ivanom Mikloš o (ne)úspešnosti Slovenska, konkrétnej pomoci omám z občianskeho združenia Cesta von v chudobných osadách a tak celkovo v diskusii o dnešnom svete a Slovensku so sociológom Michalom Vašečkom.



Vstupné

Vstupné v podobe troch druhov permanentiek



Organizátori


Filmový festival Jeden svet v Prievidzi organizuje občianske združenie Berkat
Chceme malou troškou prispieť k zlepšeniu stavu sveta. Drobnými, ale konkrétnymi aktivitami pomôcť ľuďom kdekoľvek na svete. Adresne a efektívne použiť získané prostriedky na zlepšenie ich života. Využívajúc princíp o inej sile jedného eura na Slovensku resp. v Európe voči krajinám, kde sa jeho dopad znásobí, zameriavame svoju pozornosť na pomoc do chudobných častí sveta.
Viac info o Berkate: www.berkat.sk

Festival Jeden svet v Prievidzi sa koná pod záštitou primátorky mesta Prievidza JUDr. Kataríny Macháčkovej a v spolupráci s Kultúrnym a spoločenským strediskom (KaSS).

Človek v ohrození

Filmový festival Jeden svet na Slovensku organizuje občianske združenie Človek v ohrození
Človek v ohrození je nezisková, mimovládna organizácia, založená v roku 1999, ktorá sa venuje humanitárnej pomoci, rozvojovej pomoci, podpore ľudských práv a vzdelávacím a informačným aktivitám na Slovensku.
Viac info o Človeku v ohrození: www.clovekvohrozeni.sk
Jeden svet aj v ďalších regiónoch: www.jedensvet.sk


 

2% z dane pre BERKAT
2% z dane pre Berkat
Darujte 2% z vašich daní BERKATu a 100% vášho daru pomôže! Ako poďakovanie vám darujeme permanentku na Jeden svet pre 2 osoby. Viac info nájdete na www.berkat.sk.

Bolo nás 2329
Bolo nás 2533
Minuloročný festival na premietaniach pre verejnosť navštívilo 968 divákov. Doobedné školské premietania si pozrelo 1361 žiakov a študentov. Na 33 projekciách sme premietali 26 filmov.

Fotogaléria 2019
Fotogaléria

Obchodík
Obchodík
Tak ako každý rok, aj tentokrát vám v Obchodíku Jeden svet ponúkneme rôzne vecičky, pričom výťažok z predaja ja darovaný na pomoc BERKATu.



<      ^      O festivale      Filmy      Hostia      Sprievodné podujatia      Program      Archív

©2020 BERKAT      Powered by ISSO | Počítače - Internet - Servis - Renovácie