filmový festival Jeden svet v Prievidzi BERKAT Človek v ohrození
Jeden svet
13. ročník festivalu dokumentárnych filmov
17. - 21. marec 2020 | Dom kultúry | Prievidza
Facebook
Berkat
komu pomáhame?
chcem pomôcť!
daruj permanentku 1+1

Sprievodné podujatia

FOTOVÝSTAVA: ... KDE JEDNA MAMA NESTAČÍ
MOŽNOSŤ POMÁHAŤ: BERKAT POMÁHA | 2% Z DANE
EXTRA: TED TALKS



Fotovýstava ... kde jedna mama nestačí

Fotovýstava ... kde jedna mama nestačí
Chudoba fatálne ovplyvňuje rozvoj dieťaťa v ranom veku. Nedostatočná stimulácia v ranom detstve je prvým krokom v bludnom kruhu chudoby. Všetky ďalšie problémy v škole a dospelosti na ňu nadväzujú a do veľkej miery z nej vyplývajú. Poslaním občianskeho združenia Cesta von je pomáhať ľuďom uviaznutým v generačnej chudobe postaviť sa na vlastné nohy, získať prácu a dôstojný život. Najlepšími ambasádorkami lepšieho rodičovstva v chudobných podmienkach, sú ženy - omamy, ktoré z rovnakého prostredia pochádzajú. Omamy sú preto ženy priamo z chudobných osád, ktoré v nich rozvíjajú malé deti do 3 rokov.
Výstava fotiek Martina Švedu pre občianske združenie Cesta von zachytáva práve konkrétnu a potrebnú pomoc omám v práci s tými najmenšími deťmi z chudobného prostredia.
Pozývame vás aj na diskusiu s Monikou Podolínskou, učiteľkou ocenenou Bielou vranou a Pavlom Hricom, zakladateľom a riaditeľom občianskeho združenia Cesta von vo festivalový štvrtok.



Berkat pomáha

Berkat pomáha
Garantujeme vám, že 100% vašich darov je využitých priamo na deklarované účely!
Viac info o Berkate



2% z dane pre Berkat


Darujte 2% z vašich daní Berkatu a 100% vášho daru pomôže!
Váš príspevok bude v plnej výške použitý na štúdium na vysokej škole v Agouti, prípadne iný účel z aktuálnych možností pomoci. Viac info nájdete na našej stránke.



TED TALKS hodné šírenia

TED TALKS hodné šírenia
Z video rozprávaní "talks" na množstvo tém z rôznych oblastí nášho života, sme vybrali tie, ktoré nás najviac zaujali a tématicky sa hodia k programu festivalu.



 

2% z dane pre BERKAT
2% z dane pre Berkat
Darujte 2% z vašich daní BERKATu a 100% vášho daru pomôže! Ako poďakovanie vám darujeme permanentku na Jeden svet pre 2 osoby. Viac info nájdete na www.berkat.sk.

Bolo nás 2329
Bolo nás 2533
Minuloročný festival na premietaniach pre verejnosť navštívilo 968 divákov. Doobedné školské premietania si pozrelo 1361 žiakov a študentov. Na 33 projekciách sme premietali 26 filmov.

Fotogaléria 2019
Fotogaléria

Obchodík
Obchodík
Tak ako každý rok, aj tentokrát vám v Obchodíku Jeden svet ponúkneme rôzne vecičky, pričom výťažok z predaja ja darovaný na pomoc BERKATu.



<      ^      O festivale      Filmy      Hostia      Sprievodné podujatia      Program      Archív

©2020 BERKAT      Powered by ISSO | Počítače - Internet - Servis - Renovácie